Norges største korpsstevne Nordby skolekorps arrangerte TusenFryd-stevnet for 25 korps for første gang i 2009. Tilbakemeldingene vi fikk var gode, og vi bestemte oss for å prøve å gjenta suksessen. Siden den gang har antall deltagere økt, med 117 korps som det meste i 2018. Vi kan trygt si at dette er Norges største korpsstevne!

Når?

Årets stevne ble arrangert 11. og 12. september. Resten av informasjonen her gjelder dette stevnet.

Påmelding

Påmelding gjøres her fra 1. februar. Det kan hende at vi blir nødt til å redusere antall deltagere, så det lønner seg å være raskt ute! Vi tar forbehold om at stevnet kan bli fulltegnet. Påmeldingen er gyldig når stevneavgiften er betalt.

Fellesnummer

Gjør klar til «Let Loose» sammen med Blåsemafian. Notene kan kjøpes i Note- butikken. De forskjellige utgavene kan benyttes (CB3, CB4, BB4 og Flex 4). Vi regner med at dere ved behov kan kopiere ned notene til et mindre format.

Konkurranser

Begge dager vil vi premiere det korpset som utmerker seg på en kreativ, under- holdende og stilfull måte i forbindelse med innmarsjen til Amfiscenen. Korpsene har også mulighet for å vinne deltagelse med Blåsemafian til deres konsert på TusenFryd. Lag en enga- sjerende videosnutt av «Let Loose» på 30-40 sekunder og last opp på deres egen påmeldingsside, her på stevnets nettside, innen 1. september. Vi kårer en vinner til lørdagens og søndagens stevne innen 3. september.
12 spillville år på TusenFryd!

Konsertavdeling

Det er mulighet for hvert korps å holde en kort, 10 minutters konsert. De som melder seg på tidlig får også opptre tidlig. Ved fullbooking blir man satt på venteliste. Vi stiller med trommesett, stoler og notestativ. Ved regnvær setter vi opp telt på konsertstedet.

«Drum Battle»

Vi ønsker å utfordre slagverkerne til å bli med på en uhøytidelig trommekamp. Hver gruppe får 90 sekunder til å fremføre et rytmisk og engasjerende trommestunt. Når gruppe nr 1 er ferdig, går vi umiddelbart videre til gruppe nr 2 og 3 osv. Det vil være en jury som kårer en vinner som får en pengesum til å kjøpe noe i parken for sin gruppe.

Drilloppvisning

Mange drilltropper har konkurranse- programmer som de har fremført på mesterskap, men i liten grad har fått vist frem for andre. Vi inviterer nå drilltroppene til å opptre på Amfiscenen etter at åpningen av stevnet på lørdag er avsluttet. Her har dere mulighet for å vise frem programmer for tropp, solo, duett etc. Det selvsagt også mulighet for å vise frem vanlig gatedrill.

Lek og moro

Parken er til fri benyttelse når korpsene ikke spiller/driller.

Uniformering/medalje

Siden dette skal være et stevne med mye lek og fritid, stilles det ikke krav til full uniform. Men det er flott om korpsene stiller i korpsgenser eller lignende. Alle stevnedeltagerne får medalje.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på lokale skoler, i samarbeid med Norby IL håndball. Les mer (PDF oppdatert 30. januar kl. 12.44)

Mat og drikke

Parken har mange serveringssteder hvor du kan kjøpe mat og drikke. Det er selvsagt mulig å ta med egen mat.

Stevneavgift for 2021

Stevneavgiften er kr 850,- per korps. Stevneavgiften refunderes ikke ved avmelding eller dersom stevnet må avlyses grunnet en ekstraordinær hendelse eller omstendigheter utenfor partenes kontroll (force majeure). Avgiften må være betalt for at påmeldingen er gyldig.

Deltageravgift for 2021

Deltageravgiften inkluderer inngang til TusenFryd med attraksjoner (unntatt SkyCoaster), stevnedeltagelse og medalje. Kr 290,- for korpsmedlemmer. Foreldre og søsken kr 235,- per person. Dag 2-billett for stevnehelgen kan bestilles til kr 90,-. Deltagere med sesongkort på TusenFryd kr 85,-.
Om stevnet
Oppdatert 13. september
Vi ses i 2022!
Stevneinfo: PDF Spørsmål og svar i forbindelse med Covid-19-situasjonen: PDF Har du spørsmål? Ta kontakt med Bård Granerud på e-post eller telefon 90 54 85 76.
Videoreportasje med korpsene fra Marienlyst, Kjelsås og Uranienborg, 12. september 2020.