12 spillville år på TusenFryd!
Siste nytt
14. september 2020 Det ble ikke noe stevne i år, men vi ser fremover og gleder oss til neste års stevne. Vi tar, som vanlig, sikte på 2. helg i september, den 11. og 12. Om situasjonen krever spesielle hensyn til neste år også, har vi nå en godt utarbeidet plan for hvordan stevnet skal kunne gjennomføres på en forsvarlig måte. Sjekk ut hva noen av de påmeldte korpsene gjorde i helgen! 9. september 2020 Styret i Nordby skolekorps og Nordby drill har etter råd fra Norges Musikkorps Forbund (NMF Øst) valgt å avlyse i år. TusenFryd er åpent som normalt og de korps som ønsker det er velkomne som vanlige parkgjester. Vi vil komme tilbake med ytterligere informasjon om hvordan de bestilte billettene til parken kan hentes ut. TusenFryd har gode rutiner for smittevern og driftes på en ansvarlig og trygg måte. Les mer her. 2. september 2020 Informasjonssiden er oppdatert med video, dokumenter og skjemamal for deltagerliste.. 6. juli 2020 Om å opprettholde en sikker og trygg park: TusenFryds viktigste tiltak og anbefalninger. 16. juni 2020 Kommuneoverlegen i Ås kommune har i dag godkjent våre planer for TusenFryd-stevnet 2020! Vi kommer tilbake med mer praktisk informasjon om kort tid. Ved spørsmål, ta kontakt med stevneleder Bård Granerud: Telefon 90 54 85 76 e-post tusenfryd@nordbyskolekorps.no 5. juni 2020 Vi har en god og positiv dialog med lokale helsemyndigheter med henblikk på å kunne gjennomføre TusenFryd-stevnet også i år. Det forventes at vi får en endelig tilbakemelding ca 16. juni. Vi jobber derfor videre med å planlegge årets stevne, selv om det i år vil bli ganske annerledes enn tidligere år.
Stemningen var høy da korpsene marsjerte forbi Amfiscenen for full musikk i 2019. Her spiller Kjelsås skoles musikkorps, Marienlyst skoles musikkorps og Uranienborg skolekorps.
Se video fra TusenFryd-stevnet 2019
9 måneder, 2 uker og 1 døgn til et annerledes korpsstevne!
22. april 2020 Covid-19 påvirker alle. For oss som er glad i korps er det utfordrende tider med hensyn til hvordan vi kan øve og hva vi kan gjøre på 17. mai. Vi håper fortsatt på at vi kan arrangere TusenFryd- stevnet for 12. gang i september. Mye kan skje frem til høsten. Vi forbereder ulike løsninger basert på hva myndighetene vil tillate overfor gjester i en park som TusenFryd, og hvordan korps vil kunne utøve sin aktivitet i september.
Reportasje med korpsene fra Marienlyst, Kjelsås og Uranienborg, 12. september 2020.
NY VIDEO! NY VIDEO!